Edistyneiden ilmoittautuminen

16v →

Usean kerran viikossa tanssia harrastavat

Tanssijoille on tarjolla mm. balettia, nykytanssia, comercial jazzia. Tässä opintojen vaiheessa lajeja painotetaan  oman mielenkiinnon mukaan, kuitenkin eri lajit lukujärjestyksessä huomioiden. Jazztanssin opetus on tänä vuonna Comercial Jazzia  🙂  Usean kerran viikossa tanssivat etenevät omilla luokillaan tasolta toiselle laajan oppimäärän mukaan ja perus treenitunnit löydät lukujärjestyksestä seuraavanlaisesti:

1. luokan lukiolaiset ja II asteen opiskelijat: baletti 10 A ja B, nykytanssin jatkotaso ja Comercial jazz 1, lisäksi omat lajipainotukset mahdollisuuksien  mukaan.

Edistyneet: Edistyneiden tunnit kaikissa kategorioissa sekä Comercial Jazz 2, lisäksi omat lajipainotukset mahdollisuuksien mukaan.

Yhden kerran viikossa harrastajat

Yhden kerran viikossa harrastaville oppilaille on valittavana nykytanssista ryhmä nykytanssi 9 , jazztanssi 9 tai nykytanssin jatkotaso, baletista luokka 9 tai aikuisten baletti alkeet. Comercial Jazz 1 ryhmään osallistuakseen suositellaan toisen viikkotunnin valitsemista joko nykytanssista, jazzista tai baletista. Yhden kerran viikossa tanssivat opiskelevat yleisen oppimäärän mukaan.Muistathan, että ikärajat ovat viitteellisiä! Olethan yhteydessä, mikäli ryhmän valinnassa on epäröintiä, autamme sinua löytämään oikean ryhmän:)

Opintojen etenemisen, monipuolisen edistymisen ja tanssin eri lajien kokemuksen kartuttamiseen suosittelemme  vähintään kahden viikkotunnin valitsemista.

 

Kopio tämä linkki ja liitä Google selaimeen https://tanssistudiojami.hobiver.com/ilmo

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset suoraan myös kohdasta Oppilasinfo ja ilmoittautuminen