4-6 luokkalaisten ilmoittautuminen

4-6 luokkalaisille

Useamman kerran viikossa tanssivat

4-6 luokkalaisille tanssijoille on tarjolla balettia, nykytanssia sekä showkids tai commercial jazz alkeet B. Voit valita yhdistelmänä kaikki kolme lajia ja ne löytyvät lukujärjestyksestä koululuokkanumeroiden mukaan. Tässä opintojen vaiheessa kannattaa painottaa valintoja oman mielenkiinnon mukaan, esimerkiksi balettia kaksi kertaa viikossa ja yhden kerran nykytanssia tai toisin päin , showkidsejä tai commercial jazzia unohtamatta:) Kaksi tai kolme kertaa viikossa kävijät opiskelevat laajan oppimäärän mukaan.

Kerran viikossa tanssivat

4. ja 5. luokkalaisille yhden kerran viikossa harrastaville oppilaille on valittavana nykytanssista ryhmä 4-5, baletista ryhmä baletti 4 tai baletti 5 sekä showkidseistä ryhmä Showkids A.   6. luokkalaisille baletti 6, nykytanssi 6, showkids B sekä commercial jazz alkeet A. Iät ovat viitteellisiä ja vasta-alkaja voi käydä kartuttamassa tieto-taitoaan myös vuotta nuorempien tanssijoiden kanssa. Näissä ryhmissä opiskellaan yleisen oppimäärän mukaan.

Opintojen etenemisen, monipuolisen edistymisen ja tanssin eri lajien kokemuksen kartuttamiseen suosittelemme  vähintään kahden viikkotunnin valitsemista.

Ruokolahden toimipiste: Showkids 8-12 vuotiaille

Parikkalan toimipiste: Showtanssi A 11-13 vuotiaille

Kopio tämä linkki ja liitä Google selaimeen https://tanssistudiojami.hobiver.com/ilmo

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset suoraan myös kohdasta Oppilasinfo ja ilmoittautuminen