Hinnasto

 

Ilmoittautuessasi tanssitunnille, luot tunnukset oppilastietojärjestelmä Eepokseen.  Lukukausimaksu maksetaan kaksi kertaa lukuvuodessa, elokuussa ja tammikuussa sähköpostiin tulevalla tilisiirrolla.

HUOM! Meillä voit nyt käyttää maksuvälineenä myös Epassia! Jos haluat maksaa Epassilla, laitathan viestiä osoitteeseen posti@tanssistudiojami.fi. E-passi on henkilökohtainen.

Sekä syksyn, että kevään lukukausimaksun voit halutessasi maksaa 1-4 erässä. Maksumuistutuksen lähettämisestä huolehtii Visma, joka perii muistutuksista hinnastonsa mukaisen maksun. Tarkistathan, että sähköpostitietosi ovat oikein ilmoittautuessasi. Mahdolliset muutokset tietoihin tulee päivittää oppilastietojärjestelmä Eepokseen, joko itse omilla tunnuksilla, tai Tanssistudion toimiston kautta.

Kaikilla oppilailla on mahdollisuus kokeilla tanssiharrastusta 2 kertaa ilmoittautumisen jälkeen. Jos oppilas ei näiden kokeilukertojen jälkeen halua jatkaa tanssia, tulee siitä ilmoittaa viipymättä kirjallisesti  sähköpostiin posti@tanssistudiojami.fi. Tanssiharrastuksen lopettamisen ilmoittamatta jättäminen tarkoittaa, että olet oppilaanamme ja velvollinen maksamaan myös lukukausimaksun!

Vanha oppilas, jos olet ilmoittautunut syyslukukauden 2023 opetukseen, tulee kaikki muutokset ja peruutukset ilmoittaa 14.8.2023 mennessä kirjallisesti! Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 20 euroa.

Mikäli et osallistu kevätkauden 2024 opetukseen, tulee kaikki muutokset (myös tanssikurssien vaihdot) ilmoittaa  18.12.2023 mennessä kirjallisesti! Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan 20 euroa. Huomioithan, että pelkkä suullinen ilmoitus opettajalle ei välity laskutukseen, vain kirjalliset ilmoitukset huomioidaan.

Tanssistudio Jamilla on haettavissa vapaaoppilaspaikkoja, lisätietoja saat toimistosta.

Ilmoitathan aina Tanssistudion toimistoon, mikäli joudut keskeyttämään opintosi esimerkiksi pidemmän sairauspoissaolon vuoksi!

 

Tunnin pituus1. kurssi2. kurssi3. kurssi4. 5. 6. jne kurssit
45 min125 €
60 min155 €112 €98 €30 €
75 min185 €134 €118 €35 €
90 min215 €156 €137 €40 €

Laskutusperusteet

Lukukausimaksun maksimi hinta on 548 euroa. Maksettuasi sen, voit treenata niin monella tunnilla kuin haluat.

Jokainen tanssiva perheenjäsen saa 7,5 % alennusta laskun loppusummasta.

Lukukausimaksuja laskettaessa ensimmäinen kurssi on aina pisin oppilaan opinto-ohjelmassa oleva tunti, toinen kurssi on seuraavaksi pisin tunti jne.

Oppilasmaksu sisältää opetussuunnitelmassa määritellyt opetustunnit vähintään 35/lukuvuosi, joihin sisältyvät esiintymisharjoitukset ja näytökset sekä jaettavan materiaalin, kuten todistukset.

Mikäli oppilas on tekemässä laajan oppimäärän, syventävien opintojen mukaista päättötyötä ja  lukukausimaksu jää alle 548 euron on päättötyökurssin hinta 50 euroa. Päättötyökurssista laskutetaan vain syyskaudella.

Lattariryhmän opetus on Tanssistudio Jamin oma opintokokonaisuus ja lukukausimaksu on 215 euroa, lukuvuosi  2023-2024 koostuu 35 opetuskerrasta.

Flamencon opetus järjestetään kurssimuotoisesti erikseen sovittuna aikana. Kurssin hinta 72 e/3 tuntia.

Tanssivarpaiden lukukausimaksu on 95 euroa. Opetuskertoja lukuvuoden 2023-2024 aikana on 30