7-9 luokkalaisten sekä edistyneiden ilmoittautuminen

7-9 luokkalaiset

Useamman kerran viikossa harrastajat

7-9 luokkalaisille tanssijoille on tarjolla balettia, nykytanssia, jazzia sekä commercial jazzia. Voit valita useita tanssilajien yhdistelmiä ja ne löytyvät lukujärjestyksestä koululuokkanumeroiden mukaan. Lajeja painotetaan tässä vaiheessa oman mielenkiinnon mukaan. Tanssijat opiskelevat laajan oppimäärän mukaan usean kerran viikossa tanssitunneilla käyden.

7  luokkalaiset: baletti 7 A ja B , nykytanssi 7, commercial jazz alkeet B, lisäksi omat lajipainotukset mahdollisuuksien mukaan

8. luokkalaiset: baletti 8, nykytanssi 8, jazztanssi 8, lisäksi omat lajipainotukset mahdollisuuksien mukaan

9 luokkalaiset: baletti 9,  baletti 10 A ja B, nykytanssi 9, jazztanssi 9, lisäksi omat lajipainotukset mahdollisuuksien mukaan

Kerran viikossa harrastajat

7. ja 9. luokkalaisille yhden kerran viikossa harrastaville oppilaille on valittavana nykytanssista ja baletista ryhmät 7 A tai B, 8 tai 9, oman iän mukaisesti, sekä commercial jazz alkeet A. Osallistuakseen commercial jazz alkeet B ryhmään suosituksena toisen viikkotunnin valitseminen baletista, nykytanssista tai jazzista. Yhden kerran viikossa tanssivat oppilaat opiskelevat yleisen oppimäärän mukaan.

Opintojen etenemisen, monipuolisen edistymisen ja tanssin eri lajien kokemuksen kartuttamiseen suosittelemme  vähintään kahden viikkotunnin valitsemista. Muistathan, että ryhmille määritetyt iät ovat suuntaa antavia, aloittavan oppilaan on hyvä kerätä tieto-taitoa aloittamalla esimerkiksi vuotta nuorempien ryhmästä:)

Parikkalan toimipiste: Showtanssi A 11-13 vuotiaille ja Showtanssi B 14 v→

 

Kopio tämä linkki ja liitä Google selaimeen https://tanssistudiojami.hobiver.com/ilmo

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset suoraan myös kohdasta Oppilasinfo ja ilmoittautuminen

 

16v →

Usean kerran viikossa tanssia harrastavat

Tanssijoille on tarjolla mm. balettia, nykytanssia ja commercial jazzia. Tässä opintojen vaiheessa lajeja painotetaan  oman mielenkiinnon mukaan, kuitenkin eri lajit lukujärjestyksessä huomioiden. Jazztanssin opetus on tänä vuonna Commercial Jazzia  🙂  Usean kerran viikossa tanssivat etenevät omilla luokillaan tasolta toiselle laajan oppimäärän mukaan ja perus treenitunnit löydät lukujärjestyksestä seuraavanlaisesti:

1. luokan lukiolaiset ja II asteen opiskelijat: baletti 10 A ja B, nykytanssin jatkotaso ja Commercial jazz 1, lisäksi omat lajipainotukset mahdollisuuksien  mukaan.

Edistyneet: Edistyneiden tunnit kaikissa kategorioissa sekä Commercial Jazz 2, lisäksi omat lajipainotukset mahdollisuuksien mukaan.

Yhden kerran viikossa harrastajat

Yhden kerran viikossa harrastaville oppilaille on valittavana nykytanssista ryhmä nykytanssi 9 , jazztanssi 9 tai nykytanssin jatkotaso, baletista luokka 9 tai aikuisten baletti alkeet. Commercial Jazz 1 ryhmään osallistuakseen suositellaan toisen viikkotunnin valitsemista joko nykytanssista, jazzista tai baletista. Yhden kerran viikossa tanssivat opiskelevat yleisen oppimäärän mukaan.Muistathan, että ikärajat ovat viitteellisiä! Olethan yhteydessä, mikäli ryhmän valinnassa on epäröintiä, autamme sinua löytämään oikean ryhmän:)

Opintojen etenemisen, monipuolisen edistymisen ja tanssin eri lajien kokemuksen kartuttamiseen suosittelemme  vähintään kahden viikkotunnin valitsemista.

 

Kopio tämä linkki ja liitä Google selaimeen https://tanssistudiojami.hobiver.com/ilmo

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset suoraan myös kohdasta Oppilasinfo ja ilmoittautuminen