7-9 luokkalaisten ilmoittautuminen

7-9 luokkalaiset

Useamman kerran viikossa harrastajat

7-9 luokkalaisille tanssijoille on tarjolla balettia, nykytanssia jazzia sekä comercial jazzia. Voit valita useita tanssilajien yhdistelmiä ja ne löytyvät lukujärjestyksestä koululuokkanumeroiden mukaan. Lajeja painotetaan tässä vaiheessa oman mielenkiinnon mukaan. Tanssijat opiskelevat laajan oppimäärän mukaan usean kerran viikossa tanssitunneilla käyden.

7  luokkalaiset: baletti 7 A ja B , nykytanssi 7, comercial jazz alkeet, lisäksi omat lajipainotukset mahdollisuuksien mukaan

8. luokkalaiset: baletti 8, nykytanssi 8, jazztanssi 8, lisäksi omat lajipainotukset mahdollisuuksien mukaan

9 luokkalaiset: baletti 9,  baletti 10 A ja B, nykytanssi 9, Jazz 9 lisäksi omat lajipainotukset mahdollisuuksien mukaan

Kerran viikossa harrastajat

7. ja 9. luokkalaisille yhden kerran viikossa harrastaville oppilaille on valittavana nykytanssista ja baletista ryhmät 7 A tai B, 8 tai 9, oman iän mukaisesti. Osallistuakseen comericial jazz ryhmään suosituksena toisen viikkotunnin valitseminen baletista, nykytanssista tai jazzista. Yhden kerran viikossa tanssivat oppilaat opiskelevat yleisen oppimäärän mukaan.

Opintojen etenemisen, monipuolisen edistymisen ja tanssin eri lajien kokemuksen kartuttamiseen suosittelemme  vähintään kahden viikkotunnin valitsemista. Muistathan, että ryhmille määritetyt iät ovat suuntaa antavia, aloittavan oppilaan on hyvä kerätä tieto-taitoa aloittamalla esimerkiksi vuotta nuorempien ryhmästä:)

Parikkalan toimipiste: Showtanssi A 11-13 vuotiaille ja Showtanssi B 14 v→

 

Kopio tämä linkki ja liitä Google selaimeen https://tanssistudiojami.hobiver.com/ilmo

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset suoraan myös kohdasta Oppilasinfo ja ilmoittautuminen