Lastentanssin 3-6v ja 1-3 luokkalaisten ilmoittautuminen

Lastentanssi 3-6 vuotiaat

Muksut ryhmässä (3v)tanssitaan yhdessä  vanhemman tai muun aikuisen kanssa, 4-vuotiaasta eteen päin tanssitunneilla ollaan ilman vanhempia.

Lastentanssiryhmät on ilmoitettu lukujärjestyksessä iän mukaan. Ruokolahden ja Parikkalan lastentanssitunnit löytyvät selaamalla sivua kohtaan Ruokolahti tai Parikkala.

1. ja 2.luokkalaiset

1-2 luokkalaisille oppilaille on tarjolla tanssitunteja kerran tai kaksi kertaa viikossa. Kerran viikossa harrastavalle 1. luokkalaiselle voit valita tanssikoulun 1 A tai B ryhmän tunnin ja kaksi kertaa viikossa tanssivalle lapselle  1 A tai B tunnin lisäksi tanssikoulu 1-2 tunnin. Samalla tavalla valitaan 2.luokkalaisten tanssitunnit. Tanssitunnit löytyvät lukujärjestyksestä nimellä Tanssikoulu.

Parikkalan toimipisteessä: Showkids A 7 -vuotiaille.

 

3. luokkalaiset

3.luokkalaisen voivat valita lukujärjestyksestä tunnit baletti 3 tai nykytanssi 3. Jos oppilas käy kerran viikossa tanssimassa, valitaan näistä lajeista jompikumpi. Kaksi kertaa viikossa tanssijat valitsevat sekä baletin ja nykytanssin opinnot.

Kerran viikossa tanssijat opiskelevat yleisen  ja kaksi kertaa viikossa tanssijat laajan oppimäärään mukaan. Opetuksen etenemisen kartan löydät ”Näin meillä tanssitaan osiosta”.

Opintojen etenemisen, monipuolisen edistymisen ja tanssin eri lajien kokemuksen kartuttamiseen suosittelemme kahden viikkotunnin valitsemista.

Ruokolahden toimipiste: Showkids ryhmä 8-12 vuotiaille.

Parikkalan toimipiste:  Showkids B  ryhmä 8-10 vuotiaille.

Kopio tämä linkki ja liitä Google selaimeen https://tanssistudiojami.hobiver.com/ilmo

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset suoraan myös kohdasta Oppilasinfo ja ilmoittautuminen