Tanssileiri Jamilla!

Leirikirjeet osallistujille lähetetty sähköpostiin:)

Leirin aikataulu on suunniteltu niin, että pääset omille lukujärjestyksen mukaisille tanssitunneille ennen leiritunteja tai leirituntien aikana.

9-10  vuotiaille on tarjolla yksi tanssitunti perjantaina ja kaksi lauantaina. Vanhemmilla onkin oiva mahdollisuus tehdä joulun ajan valmisteluja sekä rientää toteuttamassa Tonttujen salaisia tehtäviä sillä aikaa, kun lapset ovat  tanssileirillä:)

Hinta: 30 euroa

11-13 vuotiaille  on tarjolla perjantaina yksi tanssitunti ja lauantaina kolme, päivään kuuluu myös välipala. Klo 18-19 vielä disco ja mahdollisten leiritanssien esittely yleisölle.

Hinta :  45 euroa

Voit valita päiväleirin tai yöleirin. Jos osallistut yöleirille, ilmoittautumiseen maininta kohtaan lisätiedot.  Osallistut oman ikäisten ryhmätoimintaan molempina päivinä, lisäksi sinulle tulee ekstraa perjantain iltaan ja  lauantain aamupäivään. Yöleiriin kuuluu aamupala, iltapala ja lounas sekä omakustanteinen iltaruoka lauantaina.

Hinta 70 e

14-16 vuotiaille yöleiri Jamilla. Ohjelmassa  perjantaina kaksi tanssituntia, omatoiminen ruokailu esim. ABC, Neste tai netistä tilattavat ruuat ja iltapala ennen nukkumaan menoa. Lauantai aamu starttaa aamuisella kehonhuollolla, jonka jälkeen nautitaan lounas. Iltapäivän aikana tanssitaan kolmella tanssitunnilla ja leirin päättää disco ja mahdolliset leiritanssien esittelyt yleisölle  klo 18-19.

Hinta: 70 e

Merry Christmas tanssileirillä pääset….

kokeilemaan tassituntien lisäksi omien tanssien valmistamista yhdessä tanssikavereiden kanssa….. leireilemään yhdessä uusien ja jo ennestään tuttujen tanssikavereiden kanssa…..kokeilemaan jälleen uusia lähestymistapoja tanssiin……. Ohjelmassa myös hauskojen arvoituksien ratkaisemista sekä jouluisia salamyhkäisiä juttuja….

Sillä kyllähän Tontut tietää !!