Päivitetty 3.3. Opetusjärjestelyt 8.3. alkaen

Opetusjärjestelyt hiihtolomaviikon jälkeen!

8.3 alkaen kaikki 2008 syntyneet ja sitä nuoremat  voivat jatkaa harrastustoimintaa, enintään 10 henkilön ryhmissä. Ryhmät joissa on enemmän kuin 10 oppilasta, jaetaan kahteen ryhmään. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta kellonajat pysyvät samoina,  Tarkempi tiedote muutoksista lähtee ryhmille, joita ryhmäjaot koskettavat. On erittäin tärkeää, että ilmoitat meille poissaoloista, ryhmäjaot on tehty tarkasti ja suunnitelmallisesti. Ilmoitus posti@tanssistudiojami.fi

Yläasteikäiset ja sitä vanhemmat oppilaamme jäävät tauolle 28.3. asti, toivottavasti pääsemme tauon jälkeen jälleen jatkamaan ! Tauolla oleville ryhmille lähetetään etämateriaalia, joten halutessasi saat mukavaa ja hyödyllistä tekemistä  arkeesi:)

Tauolle jäävien ryhmien laskutus jatkuu lähiopetuksen käynnistymisen yhteydessä, opetuskausi jatkunee myös tauon verran pidemmälle touko-kesäkuussa. Tähän mennessä lähetetyt lukukausimaksut kattavat tanssitunnit hiihtolomaan asti. Poikkeustilanteen aikana järjestettävien ryhmien laskutus toimii normaalisti.

Seuraa sähköpostiasi

Tavataan pian:)

Tanssistudio Jami