Tilannekatsaus 2.12.

päivitetty 2.12. 2020

Korona pandemia alueellamme on muuttunut ja viruksen leviämisen hillitsemiseksi kaikille yli 15-vuotiaille oppilaillemme suositellaan  kasvomaskien käyttöä tanssikoululle saapuessa, tuntien aikana ja poistuessa!! Niille oppilaille, joille maskin käytöstä aiheutuu terveydellistä haittaa  maskia ei tarvitse käyttää. Koko syksyn on mallikkaasti pesty  käsiä mennen ja tullen, myös tanssituntien aikana. Toisten kohtelias huomioiminen ja turvavälien pitäminen on tullut hyväksi tavaksi! Jatkakaamme samalla tavalla, mutta huomioidaan asiat vieläkin tarkemmin.  Pienten oppilaiden saattajilta toivotaan maskien käyttöä tiloissamme, lisäksi suosittelemme, että saattajat eivät jää odottelemaan tanssikoululle. 

Seuraavat ryhmät jäävät joulutauolle to 3.12. alkaen:

aikuisten tanssimix 1, aikuisten tanssimix 2, aikuisbaletti, aikuisten tanssimix Parikkala, lattarit alkeet, lattarit jatkotaso sekä lapsi-vanhempi ryhmä

Tilannetta seurataan tarkasti, suorastaan tunti tunnilta ja lauantaina 5.12. tehdään päätös jäämmekö aikaistetulle joululomalle vai jatkuuko lasten ja nuorten opetus. Seuraa tarkkaan sähköpostiasi, myös roskapostia, jotta olet ajantasalla.

Jamilaiset puhaltavat yhteen hiileen tässäkin asiassa, käyttävät kasvomaskeja arjessa ja toimivat esimerkillisesti muutenkin!

Nitistetään virus yhdessä!      Pienillä teoilla on iso vaikutus!!

Tsemppiä meille kaikille ja hyvää Joulun odotusta

If you need this information in english, please contact us!