Imatralla tanssitaan!

Tanssistudio Jami viettää 25-vuotis juhlavuottaan hiukan erilaisen kevään merkeissä! Juhlavuotta on onneksi jäljellä vielä koko syyskausi, joten juhlistamme tulee sekä ikimuistoiset Koronakevään vuoksi, että ihanat, koska saamme juhlistaa tanssia rakkaana taidemuotona ja harrastuksena! Tulevan kauden aikana järjestämme mm. tanssikursseja eri tanssilajeista, Tanssilähettilään toimesta teemme tanssin esittelyhetkiä pitkin kaupunkia sekä valmistamme oppilaillemme yhteisöllisen tanssitempauksen. Kevään tanssinäytökset tanssitaan poikkeuksellisesti elokuun lopussa ja juhlanäytös tammikuussa 2021.  Tule mukaan tekemään juhalvuodestamme ikimuistoinen

Imatralla tanssitaan

Tanssistudio Jami on tanssin yleisen ja laajan oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta antava tanssikoulu. Opetettavia lajeja ovat vauvatanssi, lastentanssi, baletti, nykytanssi, jazztanssi, showkids, showtanssi, breikki sekä aikuisille flamenco, tanssimix ja lattarit. Perustuntien lisäksi järjestämme viikonloppu kursseja eri tanssilajeista. Lajiesittelyt opettajineen löytyvät tanssilajit ja opettajat osiosta.

Tanssistudio Jami sijaitsee Imatralla 6-tien varrella hyvien kulkuyhteyksien äärellä, Kertatalojen kolmannessa kerroksessa. Koulu on toiminut vuodesta 1995 ja se on saavuttanut vakaan pohjan imatralaisten lasten, nuorten sekä aikuisten harrastuspaikkana. Tanssistudio Jamin opetuksen tavoitteena on antaa elämyksiä, saada oppilas kokemaan ja ymmärtämään tanssi fyysisen toiminnan ja luovuuden sekä myös tietojen oppimisen kautta. Pyrimme tukemaan oppilaan luovuutta ja taiteellisen ilmaisun heräämistä sekä terveen itsetunnon kehittymistä. Meillä voit harrastaa tanssia tavoitteellisesti hyvänä harrastuksena tai haasteellisemmin tavoitteena ammatilliset opinnot.

Tanssistudio Jamilla on toimipiste myös Parikkalassa Kirjolan koululla, jossa oppilaita tanssitetaan seitsemässä eri ikätason ryhmässä. Toinen toimipisteemme löytyy Ruokolahdelta Vaittilan koululta. Vaittilan koululla tanssitaan kahdessa eri ikätason ryhmässä.

Syksystä 2018 lähtien olemme vastanneet yhdessä Imatran yhteislukion kanssa toteutettavasta Kulttuuriakatemian toiminnasta. Tarjoamme tavoitteellisesti tanssia opiskelevalle oppilaalle mahdollisuuden yhdistää lukio ja tanssiopinnot enimmillään kahdeksan kurssin verran. Olemme mukana myös ylä-asteella järjestettävässä urheilijakoulutuksessa, jossa pitkäksi valinnaiseksi aineeksi voi valita tanssin. Valinnaisen tanssin aamutunneilla syvennetään omia tanssiopintoja ja rakennetaan mahdollista opiskelupolkua aina lukioikäiseksi asti.

Tanssistudiolle valmistuu syksyksi 2020 uudet tanssitilat Kertatalojen 2.kerrokseen. Tutut salit Akvaario ja Lilliputti jäävät pois käytöstä ja tilalle tulevat salit Oranssi ja Pinkki:) Vihreä ja Sininen sali jatkavat toimintaansa yläkerrassa saaden rinnalleen Oranssin ja Pinkin!!!

Tuu mukaan

Meillä pääset harrastamaan tanssia monipuolisesti juuri sinulle sopivalla tavalla, tutustu tarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

Katso tanssilajit