Lukukausimaksut Koronan aiheuttaman tauon vuoksi!

Tauolla olevien tanssiryhmien laskutus jatkuu vasta sitten, kun voimme jälleen opetusta tanssisaleissa jatkaa.  Laskutus on siis tauolla kun tanssitkin ovat tauolla!

Yläasteikäisten ja sitä vanhempien opetus jatkuu kesäkuulle, aina viikolle 23 asti. Pidemmän kevätlukukauden aikana on tarkoitus kerätä puuttuvia tunteja, joita tauon vuoksi on kertynyt.  Tauon jälkeen opetus pyritään saattamaan jälleen hyvään vauhtiin, jotta tanssiopinnot voivat jatkua mahdollisimman tavoitteellisesti. Tauolta palaaminen kevään ja alkukesän tunneille on oppilaalle merkityksellinen oppimisen ja motivaation kannalta. Ajatellaan positiivisesti ja jatketaan siitä mihin jäätiin, opettajat teitä odottelee tunneille heti kun se vaan on mahdollista😊

Alakouluikäisten ja sitä nuorempien opetus loppuu viikolla 21.  Kesäkuulle on suunnitteilla tanssitunteja niille lapsille, jotka ovat joutuneet jäämään tunneilta pois karanteenin tms. vuoksi.

Korvausmahdollisuuksia eri ikäisille lapsille pyritään järjestämään ja suosittelemme niille osallistumista😊

Kevään tanssinäytökset on suunniteltu viikolle 21-22 mutta sen järjestämisen mahdollisuudesta tiedotamme myöhemmin. Näytöstä on mahdollista siirtää muutamalla viikolla eteenpäin.

Sähköposteihinne kilahtelee kutsuja mm. Teams tunneille, saatte myös vinkkejä kivoista tanssiin liittyvistä ohjelmista.  Etätehtävät eivät korvaa pitämättömiä tanssitunteja, niiden tarkoitus on tarjota teille tekemistä iltoihin, jotta aika ei käy pitkäksi!

Noudatetaan kaikki ohjeita! Yhdessä ponnistelemalla voimme vaikuttaa siihen, että osa lapsista pääsee harrastamaan nyt ja myös siihen, että tilanteen parannuttua myös nuoret ja aikuiset pääsevät jälleen rakkaan harrastuksensa pariin.